Humán termék

Pékségek részére

A fermentált búzacsíra egy modern technológiával, enzimatikus úton feltárt végtermék, melynek számos jótékony hatását több kísérlet és neves professzor is igazolta. Egyik fő hatóanyaga az apigenin, amely a természetben előforduló egyik leghatékonyabb rákellenes anyag. Gyulladásgátló, antioxidáns és anti-karcinogén hatással rendelkezik. Emellett spermidint is tartalmaz, melyet a COVID-19 vírus ellenszereként is említenek, ugyanis gátló hatást válthat ki a humán immunszuppresszív vírusokra. A fermentált búzacsíra a betegségek megelőzésére vagy kezelésére is eredményesen használható, mivel ezekkel a természetes hatóanyagokkal erősen támogatja az immunrendszert.

További jótékony hatásai az emberi szervezetre:

  • Csökkenti a gyomorfekély kialakulásának veszélyét
  • Megszűnteti a gyomor- és bélpanaszokat
  • Segítséget nyújthat hasmenéses megbetegedés esetén
  • Fokozza az emésztőenzimek aktivitását (fehérje- zsírbontó stb.)
  • Javítja a tápanyagok felszívódását
  • Növeli a szervezet ellenálló- és teljesítő képességét
  • A közérzetet és a fizikai állapotot javítja
  • A csontritkulás és a csontfájdalmak mérséklésére szolgál
  • Csökkenti a radio/kemoterápia mellékhatásait

A fermentált búzacsírával kiegészített pékáruk is tökéletesen megállják a helyüket a vásárlói piacon. Amellett, hogy rendelkezik azzal a kiváló tulajdonsággal, hogy semmit sem veszít a jótékony hatásaiból sütés közben, még az előállított termék állagán is javít, továbbá sokkalta emészthetőbb, mint a sima búzaliszttel készített termékek. Megjegyzendő, hogy a késztermék általa ízletesebbé is válik, mesterséges ízfokozók hozzáadása nélkül, valamint jótékony a szervezet számára is, amelyet a fermentációs folyamaton átesett búzacsíra egyedisége biztosít (magas rost-, vitamin-, nyomelemtartalom).

Adagolás: Liszt mennyiségének 5-10 %-a

Keressenek bizalommal a honlapon található elérhetőségek bármelyikén.

Elnézést kérünk a kellemetlenségért!

Végezd el újra a keresést